Nieuws

Buitenrijden.nl voor FNRS-leden

22 maart 2021 | 1 minuut lezen

Zondag 21 maart was het weer wereld bossendag. Het voorjaar staat voor de deur, dat betekent dat er weer een heerlijk buitenrijseizoen aan zit te komen. Buitenrijden.nl helpt alle ruiters die graag een buitenrit maken op weg. Op deze website, een initiatief van samenwerkingspartner KNHS, kunnen ruiters zonder eigen paard een locatie zoeken waar zij een buitenrit kunnen maken. Ruiters met eigen paard kunnen hier ontelbare ruiterroutes door heel Nederland vinden. Ook ritten onder begeleiding behoren tot de mogelijkheden.

Eenvoudig aanmelden


KNHS en FNRS leden ontvangen vijf procent korting op de buitenritten van buitenrijden.nl.
Als bedrijf kunt u zich eenvoudig aanmelden om ook uw ritten hier aan te bieden via https://vindjebuitenrit.nl/aanmelden-buitenrit/. De ritten zijn dan vindbaar op zowel buitenrijden.nl als op vindjebuitenrit.nl.
Ruiters kunnen online hun ritten reserveren en na de rit een leuke review achterlaten. Voor het aanmelden van uw bedrijf op vindjebuitenrit.nl betaalt u een fee van 17 procent van het totaalbedrag van de rit. 

 


Extra aandacht voor uw bedrijf met PaardenWelkom


PaardenWelkom is een label dat uw bedrijf beter herkenbaar maakt voor ruiters met hun paarden. Het PaardenWelkom label is zeer breed. Het gaat erom dat zoveel mogelijk ruiters en menners verder geholpen worden naar de mooiste plekken en routes waar zij samen met hun paard terecht kunnen. Of het nou gaat om een volledige vakantie of een plek waar even rustig een tussenstop gemaakt kan worden. 

Heeft u een B&B, vakantiehuis, manege of een andere locatie waar paardensporters van harte welkom zijn? Dan kunt u uw bedrijf hiervoor aanmelden. 
Als u aangesloten bent bij PaardenWelkom kunt u zich onderscheiden van andere locaties en wordt uw bedrijf makkelijker gevonden door paardensporters op de website buitenrijden.nl
 

Lid worden?FNRS-bedrijven