Nieuws

FNRS en MAIN Energie kiezen voor duurzame relatie  

Profielfoto van Frederieke Verhaar
26 november 2020 | 2 minuten lezen

Inmiddels is MAIN Energie al een aantal jaren de energiepartner van de FNRS. Door onze samenwerking zijn zij inmiddels een vertrouwd gezicht bij veel hippische ondernemers.

Net zoals een FNRS-ruitersportcentrum heeft MAIN Energie haar zaken goed op orde. MAIN Energie is namelijk niet alleen energieleverancier, maar ook uw kennispartner op het gebied van energiezaken. FNRS kiest dus opnieuw voor een partner die haar leden ondersteunt met het behalen van de duurzaamheidsdoelstellingen zoals die zijn geformuleerd in het Klimaatakkoord.  

Wat doet MAIN Energie? 

Zonnepanelen en laadpalen zijn veelbesproken onderwerpen in de hippische branche. Behalve advies hierover profiteren FNRS-leden die klant worden of al zijn van scherpe collectieve tarieven, persoonlijk advies van de regionale energiespecialist én bijbehorende innovatieve diensten waarmee energie wordt bespaard. Ook de kennis van de Wet milieubeheer speelt een belangrijke rol voor de hippische branche. Bedrijven met een verbruik groter dan 50.000 kWh elektriciteit of meer dan 25.000 m³ aardgas per jaar moeten voldoen aan de informatieplicht, zoals door de overheid is opgelegd. Uw persoonlijke energiespecialist adviseert u hierover. 

Daarnaast informeert MAIN u vier keer per jaar met een kwartaalupdate op de FNRS-site over relevante ontwikkelingen die van invloed zijn op uw energieprijzen.  

Het is prettig wanneer uw energiezaken door een partner met kennis wordt geregeld zodat u zelf hiervoor weinig hoeft te doen. Daarom verlengden onlangs o.a. Ron van Eerden, Jannet van Silfhout, Willem van der Horst en Gijs Bartels hun energiecontract met MAIN. 

Aantrekkelijk voorstel en persoonlijk contact

Ron van Eerden van Hippisch Centrum de Delft over MAIN Energie: “Natuurlijk had ik van MAIN gehoord vanwege de samenwerking met FNRS. William van der Leeden kwam hier in 2017 op een ochtend binnenlopen. Zijn timing was verre van toevallig bleek later. Hij kent onze branche goed en weet dat als je ’s middags langskomt we nergens tijd voor hebben. Dan zijn we druk met lesgeven. 

Tijdens het eerste gesprek met William kwam ik erachter dat hij net zo gedreven bezig is met het geven van energieadvies als ikzelf met mijn hippische bedrijf. Met zo iemand heb ik dan meteen een klik! Nadat ik hem ons energieverbruik had laten zien deed hij mij ter plekke een aantrekkelijk voorstel waar ik niet lang over na hoefde te denken. Het grote voordeel van MAIN vind ik dat je een persoonlijk ‘gezicht´ hebt waar je je energiezaken mee regelt. Persoonlijk contact gaat voor mij boven alles. Daarom geef ik ook nog steeds 20 uur les per week. Op die manier houd ik nauw contact met mijn klanten. Net zoals MAIN dat voortdurend doet.”