Nieuws

AVG-programma met 1 jaar verlengd

Profielfoto van Robert van Almkerk
7 juni 2019 | 1 minuut lezen

De nieuwe privacywet, de AVG, deed veel stof opwaaien en zorgde voor extra werk voor bedrijven en verenigingen. Sinds 25 mei 2018 worden de regels uit deze wet gehandhaafd. De FNRS richtte, samen met de KNHS en de Stichting AVG Verenigingen een online programma op voor haar leden. Alles dat de wet van u verwacht werd samengevat in een 15-stappenplan dat samen met experts is ontwikkeld. Onlangs heeft de FNRS de overeenkomst verlengd, waardoor u nog een extra jaar gebruik kunt maken van het AVG-programma.

Via het programma kunt u aan de hand van filmpjes en voorbeelddocumenten stap voor stap controleren of u voldoet aan de wetgeving. Is uw bedrijf nog niet (helemaal) AVG-proof? Dit is het laatste jaar dat u gebruik kunt maken van het AVG-programma, dus wacht niet langer en maak gebruik van deze handige tool.

Met een toegangscode krijgt u toegang tot het programma. Deze code vraagt u aan via het formulier op deze pagina. De codes worden verstrekt door de Ondernemersdesk van de FNRS. Het is belangrijk dat u alle velden van het aanvraagformulier invult, zodat we u naar het juiste programma kunnen doorverwijzen.

Heeft u vragen over de AVG of het AVG-programma? Neem gerust contact op met ons via ondernemersdesk@fnrs.nl.