Nieuws

PiP-team on Tour door Nederland

In 2023 is het team Partners in Paardrijden (PiP) van start gegaan als brug tussen FNRS en KNHS. Zij zijn er speciaal voor manegebedrijven en richten zich met name op Bixie&Friends, de FNRS-KNHS Ruiteropleiding, het Young Leaders Program en de kampioenschappen voor manegeruiters (NK Zitcompetitie, NK Springen Manegeruiters en het NK Carrouselrijden).

Profielfoto van Frederieke Verhaar
10 april 2024 | 2 minuten lezen

Om meer inzicht te geven in de activiteiten van FNRS en KNHS en natuurlijk ook om nóg meer maneges (weer) deel te laten nemen aan de jaarlijkse kampioenschappen voor manegeruiters trekt het PiP-team het land in om in gesprek te gaan met manegehouders. Op acht locaties wordt er uitgebreid stilgestaan bij het PiP-team en de beschikbare producten en diensten. Wat doen zij? Bij wie kan je met je vragen terecht? En op welke manier kan het PiP-team jouw bedrijf van dienst zijn?

Tijdens deze bijeenkomsten, speciaal voor manegebedrijven, vertelt een aantal ondernemers waarom zij (al jaren) deelnemen aan de prachtige en gezellige kampioenschappen (voorheen competities). Hoe organiseren zij het met de ruiters? Wat biedt het hen extra? En wat is het verdienmodel voor hun ruitersportcentrum?

Data en tijden

De bijeenkomsten zijn van 10:00 tot 13:00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en worden afgesloten met een lekkere lunch. Deelname is exclusief en kosteloos voor FNRS-leden. Aanmelden is wel noodzakelijk.

Datum

Regio

Locatie

Aanmelden

Dinsdag 14 mei

Gelderland

Manege Voorst

Aanmelden Gelderland

Donderdag 16 mei

Friesland, Groningen & Drenthe

Recreatie Centrum Appelscha

Aanmelden Friesland, Groningen & Drenthe

Dinsdag 21 mei

Utrecht

Stal Groenendaal

Aanmelden Utrecht

Donderdag 23 mei

Noord-Holland

Manege Groot

Aanmelden Noord-Holland

Dinsdag 28 mei

Zuid-Holland & Zeeland

Manege Middenhof

Aanmelden Zuid-Holland & Zeeland

Donderdag 30 mei

Noord-Brabant

Manege Thielen

Aanmelden Noord-Brabant

Maandag 3 juni

Limburg

Manege ’t Hetjen

Aanmelden Limburg

Dinsdag 4 juni

Overijssel

Manege Klein Oever

Aanmelden Overijssel

 

Aanmelden

Aanmelden kan via de links in bovenstaande overzicht.

Wil je meer weten over deze bijeenkomsten voordat je je aanmeldt? Neem dan contact op met Marc Jansen, projectleider van het PIP-team via info@partnersinpaardrijden.nl of 06 31 77 79 55.

Graag tot ziens bij één van de bijeenkomsten!