Nieuws

Wedstrijden vanaf 1 juli; waar moet u op letten?

Demi Uijtewaal
25 juni 2020 | 1 minuut lezen

Tijdens de persconferentie van 24 juni is bekend gemaakt dat er vanaf 1 juli weer wedstrijden verreden mogen worden. We informeren je graag over hoe de wedstrijden weer opgestart kunnen worden.

Wat betekent dit besluit voor wedstrijdorganisaties?
Vanaf 1 juli mogen er weer wedstrijden georganiseerd worden, uiteraard met in achtneming van de spelregels voor de sport in Nederland vanaf 1 juli en van de (hygiëne-) maatregelen van de overheid en het RIVM.

Wedstrijdorganisaties kunnen weer conform de kalenderprocedure via Mijn KNHS een wedstrijd aanvragen bij de regio. Organisaties die al een vraagprogramma hebben ingediend voor een beoordelings- of meetmoment kunnen deze vanaf vandaag t/m 30 juni zelf via Mijn KNHS aanpassen en omzetten naar een wedstrijd. Na 30 juni kan de organisatie zelf geen aanpassingen meer doen.Tot 1 september blijft de mogelijkheid bestaan beoordelings- en meetmomenten te organiseren. Vanaf 1 juli zal de KNHS voor zowel de beoordelings- en meetmomenten als de reguliere wedstrijden wedstrijdafdracht in rekening brengen.

Meer informatie over het organiseren van wedstrijden vindt u hier: https://www.knhs.nl/nieuws/2020/wedstrijden-vanaf-1-juli-informatie-voor-wedstrijdorganisaties-en-ruiters/

Via de website van de KNHS blijft u op de hoogte van alle actuele informatie over het organiseren van wedstrijden.