Nieuws

Data Open Manegedagen 2023 bekend

Open Manegedagen belangrijker dan ooit! Laat zien waar de paardenpassie begint

De maatschappelijke druk op de hippische sector neemt toe. Er wordt als sector hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we paarden kunnen blijven houden én rijden. Een belangrijke functie voor jou als paardenprofessionals om ervoor te zorgen iedereen met eigen ogen kan zien hoe goed jij voor jouw paarden en ruiters zorgt. Doe met jouw bedrijf mee aan de Open Manegedagen en stel jouw deuren open tussen 15 en 24 september. Laat samen met alle andere manegehouders in Nederland zien wat paarden voor ons betekenen! We moeten het nú met elkaar gaan doen, want de urgentie is groter dan ooit!

Profielfoto van Lysanne Stoffer
Lysanne Stoffer
2 mei 2023 | 1 minuut lezen

Tijdens de Nationale Sportweek van 15 september t/m zondag 24 september 2023 worden de Open Manegedagen weer georganiseerd door FNRS en KNHS, Partners in Paardrijden. Op zaterdag 16, zondag 17, woensdag 20, zaterdag 23 en zondag 24 september kunnen FNRS-bedrijven en KNHS-verenigingen met eigen accommodatie hun locatie weer openstellen voor het publiek om bekendheid in de buurt te vergroten en meer mensen kennis te laten maken met de paarden(sport). FNRS en KNHS ondersteunen de organisaties met een GRATIS Open Manegedagenpakket die voor een deel zelf samengesteld kan worden.

Gratis promotiepakket aangeboden door de FNRS en KNHS

Deelnemende bedrijven bepalen zelf het programma van hun open dag, maar het Open Manegedagenpakket ondersteunt in het organiseren van deze dag. Zo bevat het pakket onder andere een uitgebreid draaiboek voor de organisatie, aankondigingsposters, informatieve posters over paardenwelzijn, een daarbij behorende quiz, knutselmateriaal, versiering, foto-items voor een winactie en andere inspiratie voor een geslaagde open dag. 
Met de materialen in het pakket kunnen bezoekers op een leuke manier kennis maken met het bedrijf of vereniging en worden ze geïnformeerd en geïnspireerd over onze mooie sector. Voor deelnemende bedrijven en verenigingen wordt het pakket gratis aangeboden door de FNRS en KNHS.  

Pakket op maat

De inhoud van het pakket kan je aanpassen naar de wens van jouw doelgroep. Na de sluitingsdatum voor het aanmelden ontvang je een lijst waaruit je kan kiezen welk (promotie)materiaal en spelletjes je op jouw Open Manegedag wil gebruiken. 

Aanmelden Open Manegedagen 2023

Wil je met jouw bedrijf dit jaar deelnemen aan de Open Manegedagen? Meld je dan vóór 7 juli 2023 aan via onderstaande knop. Na inschrijving ontvang je een mail met een link om je eigen promotiepakket samen te stellen. Vervolgens wordt jouw Open Manegedag gepromoot op de websiteInstagram en Facebook van de Open Manegedagen.

Aanmelden Open Manegedagen

Meer informatie Open Manegedagen