Nieuws

Even voorstelen: twee nieuwe ledenraadsleden

In maart zijn er twee nieuwe ledenraadsleden verkozen voor de ledenraad van de FNRS. Graag stellen wij voor: Lotje Cillekens van Oliver Stables voor de kiesgroep regio Noord-West en Marijke Koenen van Stoeterij VZ Hackerom voor de kiesgroep IST.

Profielfoto van Frederieke Verhaar
6 april 2023 | 1 minuut lezen

Marijke Koenen van Stoeterij VZ Hackerom

Marijke Koenen runt samen met haar oom Stoeterij VZ Hackerom in het Brabantse Erp. Naast het runnen van deze stoeterij is ze graag breder betrokken bij de hippische sector en maakt ze zich zorgen over het imago en de sociale acceptatie. "We komen steeds meer onder een vergrootglas te liggen en het is belangrijk om gezamenlijk bij te dragen aan een positief imago", aldus Marijke. Door haar ervaring in de varkenshouderij heeft ze geleerd hoe belangrijk het is om uit het verdomhoekje te komen door ervoor te zorgen dat bedrijven een voorbeeld en een visitekaartje in de omgeving zijn. Marijke wil haar ervaring en kennis delen om te voorkomen dat de hippische sector hetzelfde lot ondergaat als de varkens- en nertsenhouderij. Door haar toetreding bij de ledenraad van de FNRS wil ze graag haar ervaring benutten om de toekomst van hippische ondernemers te verzekeren.

Lees hier meer over Marijke en Stoeterij VZ Hackerom

Lotje Cillekens van Oliver Stables

Lotje Cillekens runt samen met haar ouders pensionstal Oliver Stables in het Nood-Hollandse Zwaagdijk.  Na een dag te hebben meegelopen met de ledenraadsleden om een beter begrip te krijgen van de verwachtingen, werd ze ook officieel gekozen als nieuw ledenraadslid. Lotje streeft ernaar om bij te dragen aan de toekomst van de hippische ondernemer, waarbij welzijn altijd voorop staat. “Ik draag graag bij aan het stimuleren van een gezonde bedrijfsvoering voor hippische ondernemers. Samen moeten we kijken naar alle mogelijkheden want er valt nog veel meer uit de hippische sector te halen.”

Lees hier meer over Lotje en Oliver Stables

FNRS-ledenraad

FNRS is blij met de komst van deze twee nieuwe ledenraadsleden en hoopt dat hun inzet en expertise een positieve bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van de hippische sector.