Nieuwsbericht

Samen sterk in de hippische sector

9 april 2020 | 2 minuten lezen

De gezondheid van mensen is van het grootste belang. Maar ook in deze moeilijke tijd vergeten we onze dieren niet. Hippische ondernemers, paardeneigenaren, personeel en andere liefhebbers zorgen dag en nacht voor het welzijn en gezondheid van hun paarden. Een paard heeft hiervoor ook dagelijks beweging nodig. Hier zorgen we samen voor! 

Deze boodschap is vanaf vandaag de komende twee weken te zien bij NPO1, 2 en 3 en te horen op de radiozenders van de publieke omroep. Met deze boodschap wil de FNRS iedereen in Nederland laten zien dat hippische ondernemers ook in deze moeilijke tijd goed voor het welzijn en gezondheid van hun dieren zorgen.  

Belangeloze inzet 

Deze commercial is door de belangeloze inzet van een aantal partijen in enkele dagen in elkaar gezet. FNRS kan deze commercial uitzenden omdat de STER (de reclame verkoopmaatschappij van de publieke omroep) brancheorganisaties gratis zendtijd heeft aangeboden om tijdens de coronacrisis hun achterban te ondersteunen.  

Deze boodschap is mogelijk gemaakt door: 

Script FNRS-KNHS 'Partners in paardrijden'
Productie Rob Vermaas, Rob Vermaas Audiovisual Media
Animatie Floris Modderman, Videobird
Locatie Aeres Hippisch Centrum
Ondernemer Ronald Boers, Stal ’t Kabel
Dierenarts Drs. Yteke Elte, Universiteitskliniek voor Paarden
Ruiter Thomas Hopman
Figuranten Aeres Hippisch Centrum

 

Helpt u mee? 

Helpt u mee ervoor te zorgen dat iedere Nederlander deze boodschap ziet? Like en deel dit bericht met uw achterban. Samen zijn we sterk! Samen komen we door deze crisis heen.  

#samensterk #hippischnederland #fnrs #knhs  

 

Lid worden?FNRS bedrijven