Nieuws

Opening Manege Hillegersberg

Profielfoto van Demi Uijtewaal
Demi Uijtewaal
21 september 2019 | 1 minuut lezen

Foto: Imadia Photography

Op zaterdag 21 september was FNRS-directeur Haike Blaauw aanwezig bij de feestelijke opening van Manege Hillegersberg. Eigenaren Antoinette en Rob Diks ontvingen niet alleen het vijf-sterren-bord voor hun vernieuwde bedrijf, Antoinette werd ook officieel benoemd tot FNRS-Ambassadrice.

Manege Hillegersberg was voorheen op een andere locatie gevestigd. Door de aanleg van de verlengde A16 waren Antoinette en Rob genoodzaakt om hun bedrijf te verhuizen. Gelukkig vonden ze een mooie plek, op slechts een paar honderd meter van hun oude bedrijf. Het harde werk van de afgelopen maanden is duidelijk terug te zien in de mooie, nieuwe accommodatie aan de rand van Rotterdam.

Antoinette is al jarenlang actief voor de FNRS en heeft aan de basis gestaan van de ruiteropleiding. Ze was lid van de technische commissie en is (mede-)auteur van de boeken ‘Leer paardrijden met plezier’ en ‘Leer carrousel rijden met plezier’. Ook heeft ze een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van de opleiding voor manege instructeurs. De titel van FNRS-Ambassadrice is een logisch gevolg van haar grote inzet.

Wij wensen Antoinette en Rob veel succes en plezier met hun vernieuwde bedrijf!