Activiteit

PiP-team on tour - Limburg

03 juni
Maandag 3 juni 2024
10:00 tot 13:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Marc Jansen
1 minuut lezen

In 2023 is het team Partners in Paardrijden (PiP) van start gegaan als brug tussen FNRS en KNHS. Zij zijn er speciaal voor manegebedrijven en richten zich met name op Bixie&Friends, de FNRS-KNHS Ruiteropleiding, het Young Leaders Program en de kampioenschappen voor manegeruiters (NK Zitcompetitie, NK Springen Manegeruiters en het NK Carrouselrijden).

Om meer inzicht te geven in de activiteiten van FNRS en KNHS en natuurlijk ook om nóg meer maneges (weer) deel te laten nemen aan de jaarlijkse kampioenschappen voor manegeruiters trekt het PiP-team het land in naar de regio Gelderland om in gesprek te gaan met manegehouders. Op maandag 3 juni 2024 bij Manege 't Hetjen in Stein staat het PiP-team uitgebreid stil bij de beschikbare producten en diensten van FNRS en KNHS en de rol van het PiP-team. Wat doen zij? Bij wie kan je met je vragen terecht? En op welke manier kan het PiP-team jouw bedrijf van dienst zijn?

Tijdens deze bijeenkomsten, speciaal voor manegebedrijven, vertelt een aantal ondernemers waarom zij (al jaren) deelnemen aan de prachtige en gezellige kampioenschappen (voorheen competities). Hoe organiseren zij het met de ruiters? Wat biedt het hen extra? En wat is het verdienmodel voor hun ruitersportcentrum?

Locatie, data en tijden

De bijeenkomst is op maandag 3 juni a.s. van 10:00 tot 13:00 uur bij Manege 't Hetjen, Platijkweg 1 in Stein. Inloop vanaf 9.30 uur. Na afloop wordt er afgesloten met een lekkere lunch. Deelname is exclusief en kosteloos voor FNRS-leden. Aanmelden is wel noodzakelijk.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 27 mei a.s. via onderstaande knop ‘Aanmelden’. Inloggen is hiervoor vereist.

Wil je meer weten over deze bijeenkomsten voordat je je aanmeldt? Neem dan contact op met Marc Jansen, projectleider van het PiP-team via info@partnersinpaardrijden.nl of 06 31 77 79 55.

Graag tot ziens bij deze bijeenkomst!

Locatie

Platijkweg 1
6171XA Stein

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.