Activiteit

Open Manegedagen 2020

18 september t/m: 27-09-2020
18 september 2020 - 27 september 2020
00:00 tot 00:00
Evenement
10 januari 2020 | 1 minuut lezen

Ook in 2020 vinden de Open Manegedagen plaats tijdens de Nationale Sportweek van NOC*NSF. De campagne is bedoeld om meer mensen in Nederland kennis te laten maken met de paardensport door middel van het organiseren van open dagen op manegebedrijven. De FNRS en KNHS willen de bedrijven graag ondersteunen in het organiseren van een open dag met een gratis samengesteld pakket dat manegebedrijven, aangesloten bij de FNRS, kunnen bestellen. 

Over de inhoud van de Open Manegedagen vindt u hier meer informatie.

“De Open Manegedagen hebben ons meer bekendheid gegeven”

Carola Balemans van Ruitersportcentrum Balemans nam met haar manegebedrijf in 2018 en 2019 deel aan de Open Manegedagen:

“Wij vinden het heel erg leuk om mee te doen. We waren het eerste jaar net gestart en het heeft ons wel wat meer bekendheid gegeven. Mensen weten ons nu beter te vinden. Het pakket is super leuk, heel interactief. We kleden het zelf nog wat aan en doen de spelletjes in een partytent. In de binnenrijbaan doen we ponyrijden en rondleidingen, zoals het vanuit de Open Manegedagen wordt aangegeven in het draaiboek. We houden ons altijd wel goed aan het draaiboek van de Open Manegedagen. We willen tijdens de open dag mensen informeren over de paardensport.”

Lid worden?FNRS-bedrijven