Activiteit

Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen

28 oktober
28 oktober 2019
19:00 tot 22:00
Training
29 augustus 2019 | 1 minuut lezen

Bent u toe aan professionalisering of ontvangt u graag advies bij het opzetten van een bedrijf? Kom dan naar de bijeenkomst voor starters en vernieuwers in de hippische sector: Professioneel Hippisch Ondernemen. Op maandag 28 oktober wordt er een bijeenkomst gehouden met de FNRS en Boertjes Makelaardij.


De bijeenkomst is bedoeld voor personen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden en risico’s van het starten van een hippisch bedrijf, ondernemers met een stal die graag de volgende stap willen maken en voor ondernemers met een goed lopend bedrijf die op de hoogte willen blijven van mogelijkheden tot verandering en groei.


Actuele onderwerpen
De bijeenkomst Professioneel Hippisch Ondernemen staat in het teken van actuele onderwerpen in de hippische sector en belangrijke aspecten voor hippische ondernemers, te weten:

  • Bepalen van de strategie;
  • Aansprakelijkheid en verzekeringen;
  • Het opstellen van een financieel plan.

Vergunningen, bestemmingsplannen, milieuwetgeving, arbo- en personeelszaken komen zowel in de bijeenkomst als in het handboek aan bod. Tijdens de bijeenkomst is er voldoende tijd en gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën. Naast de kennis en expertise van de FNRS zal Harry Boertjes van Boertjes Makelaardij aanwezig zijn om zijn deskundigheid met betrekking tot onder andere huisvesting, financierbaarheid en ruimtelijke ordening met u te delen. 

De kosten voor de bijeenkomst bedragen € 49,95,- inclusief BTW p.p. Dit is inclusief het handboek t.w.v.  € 32,50,-.
Voor leden van de FNRS is de bijeenkomst gratis.

Locatie

De Beek 125
3852 PL Ermelo

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.
Lid worden?FNRS bedrijven