Activiteit

Online evaluatie voor deelnemers van zitcompetitie 2022

13 maart
13 maart 2023
10:00
Bijeenkomst
Soort: Online
Profielfoto van Swaen Brink
27 februari 2023 | 1 minuut lezen

Speciaal voor de bedrijven die deelgenomen hebben aan de zitcompetitie 2022 organiseert de FNRS een online evaluatie. Een bijeenkomst waarin leden die deelgenomen hebben aan de zitcompetitie in 2022 ervaringen en feedback kunnen delen zodat we in 2023 een beter programma kunnen uitwerken.

Deze datum is gepland op maandag 13 maart om 10.00 uur via een Teams meeting.

Deze bijeenkomst willen we graag inzetten voor het verbeteren van het programma rondom de zitcompetitie. Ook zijn we op zoek naar ervaringen en ideeën hoe we in de toekomst deze prachtige competitie weer meer kunnen laten leven. Weer het ‘Wij’ gevoel creëren en iedereen enthousiasmeren om deel te nemen aan deze competitie

We brengen graag een gesprek op gang tussen ondernemers die ervaring hebben met het deelnemen aan de zitcompetitie. Er is voldoende tijd en ruimte voor vragen, discussie en gesprekken.

Klik onderaan deze pagina op de knop 'aanmelden' om je aan te melden voor deze online evaluatie. Deze bijeenkomst is uitsluitend voor FNRS-leden die deelgenomen hebben aan de zitcompetitie 2022. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.