Activiteit

Opfokbijeenkomst

24 oktober
24 oktober 2019
18:00 tot 22:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Demi Uijtewaal
Demi Uijtewaal
29 augustus 2019 | 1 minuut lezen

Op donderdagavond 24 oktober vindt de volgende opfokbijeenkomst plaats voor alle FNRS-leden die zich bezighouden met opfok binnen hun bedrijf.

Tijdens de vorige bijeenkomst is naar voren gekomen dat er veel behoefte is aan een softwareprogramma dat aansluit bij de wensen van de opfokbedrijven en hulp aan het berekenen van een correcte kostprijs om een gezonde ‘verkoopprijs’ te kunnen bepalen. Aan de hand van deze opmerkingen hebben we ook weer een interessant programma voor deze editie voor u samengesteld. FNRS-partner Horse Manager zal langskomen om u te vertellen over de mogelijkheden van het softwareprogramma dat zij aanbieden. Zij zullen u vertellen hoe het softwareprogramma u kan helpen bij de administratie en registratie van uw paarden. Daarnaast zullen we tijdens de bijeenkomst ingaan op het berekenen van de kostprijs van een paard in de opfok. Uiteraard is ook tijdens deze bijeenkomst weer ruimte om andere zaken te bespreken en een agenda voor de volgende bijeenkomst op te stellen. We sluiten af met een rondleiding op de locatie Verboon VOF en een gezellige borrel.

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

18.00 – 19.00 uur: Diner
19.00 – 20.00 uur: Uitleg bedrijfssoftware door Horse Manager
20.00 – 20.30 uur: Kostprijs van een paard in de opfok
20.30 – 21.00 uur: Wat verder ter tafel komt
Vanaf 21.00: Rondleiding Verboon VOF & borrel

De bijeenkomst zelf is gratis voor FNRS leden, wilt u gezellig bij het diner aanwezig zijn? De kosten hiervoor bedragen €13,- p.p.

Locatie

Oostveenseweg 17
2636 EC Schipluiden

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.