Activiteit

Professioneel Hippisch Ondernemen

12 december
12 december 2022
19:00 tot 22:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Suzanne Hoff
11 oktober 2022 | 1 minuut lezen

Wil je een hippisch bedrijf opzetten? Ben je net gestart? Of wil je je bedrijf verder professionaliseren? Kom dan naar de bijeenkomst voor starters en vernieuwers in de hippische sector: Professioneel Hippisch Ondernemen. Op maandagavond 12 december van 19.00 tot 22.00 uur organiseert de FNRS op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo een bijeenkomst voor starters in de hippische sector.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van het starten van een hippisch bedrijf, ondernemers met een stal die graag de volgende stap willen maken en voor ondernemers met een goed lopend bedrijf die op de hoogte willen blijven van mogelijkheden tot verandering en groei.
 

Actuele onderwerpen

De bijeenkomst Professioneel Hippisch Ondernemen staat in het teken van actuele onderwerpen in de hippische sector en belangrijke aspecten voor hippische ondernemers. Tijdens de bijeenkomst komen onderstaande onderwerpen aan bod:

  • Bepalen van de bedrijfsstrategie.
  • Aansprakelijkheid en verzekeringen.
  • Het opstellen van een financieel plan.
  • Vergunningen, bestemmingsplannen en milieuwetgeving.
  • Arbo- en personeelszaken.

Tijdens de bijeenkomst is er voldoende tijd en gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën. Naast de kennis en expertise van de FNRS is Harry Boertjes van Boertjes Makelaars & Taxateurs aanwezig om zijn deskundigheid over huisvesting, financierbaarheid en ruimtelijke ordening te delen. 

De kennis die je opdoet tijdens de workshop Professioneel Hippisch Ondernemen kun je toepassen tijdens het schrijven van je ondernemersplan. FNRS begeleidt jou graag bij jouw nieuwe plannen voor een nieuwe of bestaande hippische onderneming. 

Aanmelden

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk. Niet-leden betalen € 49,95 p.p. Dit is inclusief het handboek t.w.v. € 32,50. FNRS-leden kunnen de bijeenkomst gratis bijwonen.

Klik op onderstaande link om aan te melden voor deze bijeenkomst. 

 

Aanmelden Professioneel Hippisch Ondernemen

Locatie

De Beek 125
3852 PL Ermelo