Activiteit

Halve finale en finale Harry's Horse Zitcompetitie

11 december
11 december 2022
Evenement
Profielfoto van Frederieke Verhaar
5 mei 2022 | 1 minuut lezen

Omdat een goede zit de basis is van goed leren paardrijden, is de Harry's Horse Zitcompetitie in het leven geroepen. De competitie is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip. De winnaars per categorie mogen zich een jaar lang “Bestzittende Manegeruiter van het jaar” noemen.

Het organiseren van de Zitcompetitie op jouw bedrijf is een manier om als sportaanbieder om naar buiten te treden als actief en kwalitatief goed ruitersportcentrum. De Zitcompetitie is een extra dienst waarmee je de ruiter langer aan het bedrijf bindt. Lees in dit nieuwsbericht de ervaringen van Sanne van Bergenhenegouwen van de Schimmelkroft en Iris Mensink van Ruitersportcentrum Zeewolde over hun deelname aan de Zitcompetitie in 2021. 

Data en locaties 2022

Regiofinales en kwartfinales

De regiofinales vinden plaats van 2 t/m 23 oktober op diverse locacties. De kwartfinales vinden plaats op 20 novenmber 2022. Bekijk dit bericht voor de data van de regiofinales. 

Halve finale en finale

11 december 2022:

Meer informatie over de Harry's Horse Zitcompetitie

Klik hier voor meer informatie over de Harry's Horse Zitcompetitie 2022

Sponsor

Voor Harry's Horse zijn paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De bijzondere band en relatie tussen mens en dier, wederzijds respect en vertrouwen. Het zijn ingrediënten voor vele onvergetelijke momenten. Harry’s Horse® levert al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft. 

Locatie

De Beek 125
3852 PL Ermelo