Activiteit

Inspiratiesessie Young Leaders Program

14 juni
14 juni 2022
09:30 tot 11:00
Bijeenkomst
Profielfoto van Frederieke Verhaar
5 mei 2022 | 1 minuut lezen

Op dinsdag 14 juni van 9.30 tot 11.00 uur is er een online introductiebijeenkomst over het KNHS Young Leaders Program (YLP). Deze bijeenkomst is speciaal voor maneges, verenigingen en andere sportaanbieders, die meer willen weten over het Young Leaders Program.

Het Young Leaders Program is een interessante aanvulling op het reguliere aanbod van rijlessen. Ben je nieuwsgierig hoe andere ondernemers dit programma toepassen op hun bedrijf of vereniging? Tijdens de online inspiratiesessie krijg je hier meer informatie over, kun je vragen stellen en ideeën met andere deelnemers uitwisselen. 

Wat is het KNHS Young Leaders Program?

Het YLP is speciaal voor jeugd en jongvolwassenen t/m 25 jaar en bestaat uit vier niveaus (helpen, uitvoeren, organiseren en besturen). Een deelnemer kan in één van de vier leiderschapsniveaus instromen en zichzelf ontwikkelen op het gebied van samenwerking, verantwoordelijkheid en organiseren. 

Binnen het YLP gaan de deelnemers aan de slag met onderwerpen als organiseren, gezondheid en welzijn, de taal leren van het paard, veiligheid en nog veel meer! Het KNHS Young Leaders Program gaat verder op het gebied van het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en competenties.  

Wil je meer weten over KNHS Young Leaders Program en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn op jouw accommodatie? Zorg dat je erbij bent op 14 juni en geef je op.

Klik hier om je aan te melden voor de online bijeenkomst. 

Nieuwsgierig?  

Klik op deze link voor meer informatie over het KNHS Young Leaders Program.