Activiteit

Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen

11 april
11 april 2022
19:00 tot 22:00
Training
Profielfoto van Suzanne Hoff
23 februari 2022 | 1 minuut lezen

Wil je een hippisch bedrijf opzetten? Ben je net gestart? Of wil je je bedrijf verder professionaliseren? Kom dan naar de bijeenkomst voor starters en vernieuwers in de hippische sector: Professioneel Hippisch Ondernemen. Op maandagavond 11 april van 19.00 tot 22.00 uur organiseert de FNRS op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo een bijeenkomst.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich willen oriënteren op de mogelijkheden en risico’s van het starten van een hippisch bedrijf, ondernemers met een stal die graag de volgende stap willen maken en voor ondernemers met een goed lopend bedrijf die op de hoogte willen blijven van mogelijkheden tot verandering en groei.


Actuele onderwerpen

De bijeenkomst Professioneel Hippisch Ondernemen staat in het teken van actuele onderwerpen in de hippische sector en belangrijke aspecten voor hippische ondernemers:

  • Bepalen van de bedrijfsstrategie.
  • Aansprakelijkheid en verzekeringen.
  • Het opstellen van een financieel plan.

Vergunningen, bestemmingsplannen, milieuwetgeving, arbo- en personeelszaken komen in de bijeenkomst aan bod. Tijdens de bijeenkomst is er voldoende tijd en gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën. Naast de kennis en expertise van de FNRS is Harry Boertjes van Boertjes Makelaars & Taxateurs aanwezig om zijn deskundigheid over huisvesting, financierbaarheid en ruimtelijke ordening te delen. 

Aanmelden

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk. Niet-leden betalen € 49,95 p.p. Dit is inclusief het handboek t.w.v. € 32,50. FNRS-leden kunnen de bijeenkomst gratis bijwonen.

Klik op onderstaande link om aan te melden voor deze bijeenkomst. 

Aanmelden bijeenkomst

Extra: Workshop Ondernemersplan schrijven

Als vervolg op de workshop Professioneel Hippisch Ondernemen organiseert de FNRS op 9 mei een workshop ‘Ondernemersplan schrijven’. De kennis die je opdoet tijdens de workshop Professioneel Hippisch Ondernemen kun je toepassen tijdens deze workshop. We begeleiden jou graag in nieuwe plannen voor een nieuwe of bestaande onderneming. 

De workshop ondernemersplan schrijven wordt gehouden op maandagavond 9 mei. Lees hier meer informatie over deze bijeenkomst. 

Kosten voor deze bijeenkomst: De kosten voor de bijeenkomst bedragen € 49,95 p.p. Dit is inclusief het handboek t.w.v. € 32,50. Voor FNRS-leden is de bijeenkomst gratis.

Locatie

De Beek 125
3852 PL Ermelo