Activiteit

Alert op cybercrime

18 januari
18 januari 2022
11:00 tot 11:25
Bijeenkomst
Profielfoto van Frederieke Verhaar
9 december 2021 | 1 minuut lezen

Cybercrime is een groeiende dreiging voor uw bedrijfsvoering. Cybercriminelen worden steeds slimmer en de impact van een hack is potentieel groot. Van reputatieschade tot financiële verliezen een misstap kan grote gevolgen hebben.

Uit onderzoek blijkt dat 90 procent van alle cyberaanvallen te herleiden zijn tot menselijke fouten. Vooral omdat niet iedereen zich realiseert hoe cybercriminelen te werk gaan en welke gegevens waardevol zijn voor ze. Zo kan een security incident snel ontstaan. De beste manier om te zorgen voor een veilige werkomgeving is het bewustzijn van de hippische ondernemer en zijn medewerkers.

“Ik kwam in de verleiding omdat de mail zo geloofwaardig was”

Lees in dit nieuwsartikel hoe Frank Jansen van Manege de Eenhoorn slachtoffer werd van cybercrime. 

Het begint bij kennis en bewustzijn

Uw beste wapens zijn kennis en bewustzijn. Maar wat zijn de gevaren? Waar moet u op letten? Wat kunt u zelf? Hoe pakt u het aan en wie is betrouwbaar genoeg om u te adviseren? FNRS-partner Aon en EYE Security helpen u de juiste stappen te nemen en praten u tijdens een gratis webinar bij over de belangrijkste trends, ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van cybersecurity en het financiële vangnet tegen cyberschade.

Aanmelden webinar Cybersecurity

U kunt zich aanmelden voor het webinar via de onderstaande button. Eventuele vragen kunt u vooraf insturen of stellen tijdens het webinar.

  • Kosten: gratis
  • Voor wie: klanten en leden FNRS
  • Duur: ca 25 minuten
  • Doel: cyberweerbaarheid en het voorkomen van cyberschade
  • Wanneer:
    • dinsdag 18 januari - 11:00 tot 11:25 uur
    • dinsdag 15 februari  - 11:00 tot 11:25 uur

Aanmelden webinar cybersecurity

Direct contact 

Heeft u vragen of direct advies nodig over cybersecurity maatregelen of de cyberverzekering via Aon? Stel uw vraag via het contactformulier CyberHulp. De experts van Aon helpen u graag.

Kosten voor deze bijeenkomst: nvt