Activiteit

Voorbereiden op de kwaliteitskeuring FNRS

08 februari
8 februari 2022
11:00 tot 12:00
Bijeenkomst
Soort: Online
17 november 2021 | 1 minuut lezen

In november hebben we deze bijeenkomst al gehouden met de FNRS-bedrijven die de komende periode gekeurd moesten worden. Het werd positief ontvangen, omdat deelnemende bedrijven door de bijeenkomst beter weten hoe ze zich kunnen voorbereiden op de vernieuwde keuring. Daarom willen we de mogelijkheid nog een keer bieden om aan deze bijeenkomst deel te nemen, zodat ook u goed weet wat u van de kwaliteitskeuring kunt verwachten.

De FNRS en de aangesloten ruitersportcentra staan voor kwaliteit, veiligheid en welzijn. FNRS-bedrijven worden elke 2,5 jaar op deze drie kernwaarden beoordeeld. Het is belangrijk dat elke bezoeker aan een FNRS-bedrijf weet dat de kwaliteit van de aangeboden diensten, de veiligheid op de accommodatie en het welzijn van de paarden gewaarborgd is. Daarnaast verhoogt het de kwaliteit van de hippische sector én zorgt het ervoor dat ondernemers trots zijn op hun FNRS-lidmaatschap.

Mei 2021 heeft FNRS de keuring vernieuwd en introduceerde een handboek waarin alle eisen zijn opgenomen. De veranderingen die zijn doorgevoerd zijn vooral gericht op paardenwelzijn. De vernieuwingen vergen een andere voorbereiding op de keuring dan voorheen. FNRS wilt u daarbij helpen en organiseert daarom een online bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de belangrijkste vernieuwingen toegelicht en wordt aangegeven hoe u zich als ondernemer kunt voorbereiden zodat de keuring soepel verloopt. Tijdens deze bijeenkomst is er ook voldoende tijd voor het stellen van vragen.

Meer informatie over het kwalitietsbeleid en het kwaliteitshandboek treft u hier

Aanmelden kan via de onderstaande aanmeldknop als u ingelogd bent op de website als FNRS-lid.

Kosten voor deze bijeenkomst: Kosteloos

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.
Lid worden?FNRS-bedrijvenWebshop