Activiteit

Bijeenkomst ManegePlan gebruikers

10 december
10 december 2019
10:00 tot 14:00
Training
18 november 2019 | 1 minuut lezen

Begin december wordt ManegePlan versie 5.0 verwacht. Belangrijkste nieuwe toevoeging in deze versie is de mogelijkheid om (toekomstige) klanten online met u te laten communiceren via het ManegePlan Klanten Portaal.

Zo kunt u gebruik maken van een online inschrijfformulier dat, nadat de nieuwe klant dit heeft ingevuld en opgestuurd, automatisch alle gegevens weergeeft in ManegePlan. Vervolgens kunt u de klant direct indelen in lessen en desgewenst met 1 klik ook aanmelden bij de KNHS.

Een tweede functionaliteit binnen het portaal is dat uw bestaande klanten een inlog kunnen aanvragen waarmee ze hun eigen persoonlijke gegevens kunnen inzien en indien nodig wijzigen. Ook zien zij in dit portaal een overzicht van alle gemaakte lesafspraken voor het komende half jaar en kunnen zij vanuit dit overzicht lessen afzeggen. Afzeggingen worden vervolgens automatisch in ManegePlan verwerkt.

Tenslotte wordt het mogelijk geplande lessen in het lesboek te publiceren op uw website zodat geïnteresseerden zich online voor deze lessen kunnen aanmelden. Wanneer u tevens gebruik maakt van de mogelijkheid om in ManegePlan iDeal betalingen te verwerken, kunt u deze lessen direct via de aanmeld link laten afrekenen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe uitbreidingen in ManegePlan ? Speciaal voor FNRS-leden die ManegePlan gebruiken organiseert Manegeplan, in samenwerking met de FNRS, een demonstratie dag in Ermelo. Tijdens deze dag kunt u uiteraard kennismaken met de nieuwe uitbreidingen, maar is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen over andere functionaliteiten binnen ManegePlan. Weet u nu al zeker waarover u iets meer wilt weten, dan is het handig deze vraag alvast op te sturen naar info@ManegePlan.nl.

U bent van harte uitgenodigd op dinsdag 10 december. We starten rond 10 uur en zullen zo tegen 2 uur afsluiten. Uiteraard is deze dag inclusief lunch. Wilt u graag aanwezig zijn deze dag? Meld u dan aan door in te loggen op de website, zo kunnen wij rekenen op uw komst.

De bijeenkomst is voor gebruikers van ManegePlan. Bent u nog geen gebruiker dan kunt u kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking bij u op uw bedrijf via Max Bisschops op 06 55 840 741

Kosten voor deze bijeenkomst: Gratis voor FNRS leden

Locatie

De Beek 125
3852 PL Ermelo

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.
Lid worden?FNRS-bedrijvenWebshop