Activiteit

De Hippische Ondernemer Dag 2021

17 september
17 september 2021
16:00 tot 23:00
Evenement
15 juni 2021 | 3 minuten lezen

The Winning Team

Het afgelopen jaar was turbulent, het was een uitdaging om positief te blijven en de blik op de toekomst te houden. Nu het vaccineren in rap tempo geschiedt durven we weer vooruit te kijken. Als er iets duidelijk is geworden in het afgelopen jaar, is het dat we elkaar nodig hebben. Privé, maar zeker ook op het ondernemersvlak. Uiteindelijk doe je het samen en zorgt een goed team dat het bedrijf blijft draaien. Werknemers, vrijwilligers, familie en vrienden, samen kom je verder. Tijdens dit congres vertellen bijzondere sprekers hun succesverhalen met één gemeenschappelijke factor; ze waren niet mogelijk zonder een winning team om hen heen. 

Programma (onder voorbehoud)

16:00    Ontvangst
16:30    Opening door dagvoorzitter Annemarie van Gaal en FNRS directeur Haike Blaauw
               Guusje ter Horst: Ontwikkeling van de sector
               Wilco van Rooijen: Team Wilco van Rooijen
18:00     Inspiratiesessies: Annemarie van Gaal en Tim Jenniskens
19:00    Diner
               Bekendmaking De Hippische Ondernemer van het jaar
               Borrel en feestavond met live muziek: FNRS 90 jaar!
23:00     Einde

Keynote Speaker Wilco van Rooijen; Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Expeditieleider en bergbeklimmer Wilco van Rooijen heeft als avonturier vele hoge toppen beklommen en enkele diepe dalen beleefd. Hij beklom de Mount Everest en de K2, bereikte de Noord- en Zuidpool en doorkruiste Afrika en Australië. Deze expedities vereisten nauwkeurige voorbereidingen en vele trainingen. Wilco leidde teams over hoge bergen en grote poolvlakken. Inspirerend en met adembenemende beelden presenteert hij over zijn indrukwekkende expedities. Als expeditieleider is Wilco verantwoordelijk voor het samenstellen van teams die onder moeilijke omstandigheden dienen te functioneren. Hier maakt Wilco bewust de keuze voor mensen met veel ervaring en weinig ervaring. Ook rekruteert hij nieuwe doorzetters met talent, waarbij ervaring, teaming en vertrouwen voorop staan. Wilco neemt ons mee in zijn ‘Team Wilco van Rooijen’.

Dagvoorzitter Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. In Nederland werd ze bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, bijvoorbeeld door haar boeken, waaronder het prijswinnende ondernemersboek ‘Ambitie’ en tv optredens zoals Dragons’ Den. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven.

Inspiratiesessies

Bij de inspiratiesessies splitst de groep in tweeën en bepaalt u zelf waar uw voorkeur naar uitgaat: Ondernemer Annemarie van Gaal over ondernemerskansen of Olympisch medaillewinnaar Tim Jenniskens over het bouwen van ‘winning teams’.

Tim Jenniskens; De topsport mindset in jouw team!

Tim Jenniskens is tophockeyer, oprichter van de stichting Sport Helpt en het succesvolle bedrijf Fanbased. Hij is een echte verbinder van personen, teams en organisaties. Door zijn positieve energie heeft hij tijdens zijn topsportcarrière nooit stilgezeten, maar zich ook op maatschappelijk gebied snel ontwikkeld. Tim neemt u tijdens zijn inspiratiesessie mee in zijn ervaringen en kennis over het bouwen van ‘winning teams’ vanuit vertrouwen, leiding geven en coachen van generatie Y en wat ‘feedback’ nu echt voor impact heeft op individuen en teams.

Anne Marie van Gaal; Vele wegen leiden naar winnen

Annemarie is dagvoorzitter van De Hippische Ondernemer Dag en ze verzorgt een inspiratiesessie met aansprekende voorbeelden en ervaringen uit haar eigen carrière: “Als hippische ondernemer bent u gewend om te werken in een bepaald ritme. Dit voelt voor u vertrouwd en werkt tenslotte al jaren naar tevredenheid, toch? Toch liggen de mooiste ondernemerskansen voor u vaak buiten uw comfortzone. Door de markt anders te benaderen, uw hippische onderneming anders te organiseren of met andere verdienmodellen te werken, ontstaan er vaak nieuwe mogelijkheden.”

Deelname

FNRS-leden ontvangen twee gratis kaarten voor De Hippische Ondernemer Dag. Extra kaarten kunt u bestellen tegen een meerprijs van €125,- per stuk. 

Meldt u hier aan voor De Hippische Ondernemer Dag 2021

Corona

Uiteraard gaan wij er vanuit dat De Hippische Ondernemer Dag en het Kijkje in de Keuken 2021 doorgang kunnen vinden. Wij zijn ons bewust van de huidige maatregelen omtrent het coronavirus. Wij houden u op de hoogte wanneer iets wijzigt in de planning omtrent het evenement.

Locatie

Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Lid worden?FNRS-bedrijven