Activiteit

Webinar Identificatie & Registratie

25 februari
25 februari 2021
14:30 tot 16:00
Bijeenkomst
Soort: Online
Profielfoto van Matthijs Huppelschoten
Matthijs Huppelschoten
9 februari 2021 | 1 minuut lezen

FNRS organiseert op donderdag 25 februari om 14.30 uur een webinar over de identificatie en registratie (I&R) van paarden. Dit webinar is speciaal bedoeld voor hippische ondernemers met een manege, trainings-, (op)fok- of pensionstal en is niet bedoeld voor particuliere paardeneigenaren. Dit webinar is opengesteld voor alle hippische ondernemers, u hoeft niet lid te zijn van de FNRS om deel te nemen. Bestuurders van verenigingen met een eigen accommodatie zijn ook van harte welkom.

Identificatie & Registratie van paarden

Per 21 april 2021 wordt het identificeren en registreren (I&R) van paarden verplicht. Deze plicht is rechtstreeks afkomstig uit de Europese diergezondheidsverordening. De I&R heeft ook gevolgen voor ondernemers. Alle paarden in Nederland, of zij nu thuis, op een weiland, manege, trainings-, (op)fok- of een pensionstal staan, moeten worden geregistreerd.

Webinar in samenwerking met prof. dr. Sloet (faculteit diergeneeskunde universiteit Utrecht) en mr. drs. Lommers (ministerie van LNV)

Wij begrijpen dat deze nieuwe verplichting vragen oproept bij ondernemers en paardenhouders. Tijdens het webinar leggen mr. drs. H. Lommers van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en prof. dr. M.M. Sloet van Oldruitenborgh-Oosterbaan van de faculteit diergeneeskunde universiteit Utrecht uit waarom de registratieplicht er komt en hoe dit praktisch voor u als ondernemer gaat werken. Er is tijdens het webinar ruimte om vragen te stellen.

Vragen worden beantwoord

Tijdens het webinar kunt u via de chat vragen insturen. Heeft u nu al vragen over de I&R? Stuur deze alvast in via ondernemersdesk@fnrs.nl. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze vragen zo veel mogelijk tijdens het webinar behandeld worden. Vragen die niet tijdens het webinar kunnen worden beantwoord zullen later worden teruggekoppeld. FNRS heeft nauw contact met LTO Nederland om te voorkomen dat informatie, vragen en antwoorden dubbel uitgewerkt worden.

Aanmelden is niet meer mogelijk

Profielfoto van Cora Hoogendoorn
25 februari 2021
Profielfoto van Cora Hoogendoorn
25 februari 2021

Hoe komen we in het webinar, we zien nu alleen de deelnemers

Profielfoto van Constans Manganas
25 februari 2021
Profielfoto van Constans Manganas
25 februari 2021

dat probleem heb ik ook

Profielfoto van Anne van Dijk
25 februari 2021
Profielfoto van Anne van Dijk
25 februari 2021

zou er ook graag aan deel willen nemen, 

Profielfoto van Robert van Almkerk
25 februari 2021
Profielfoto van Robert van Almkerk
25 februari 2021

Als het goed is heeft u naast een herinnering ook een mail ontvangen, deelname webinar ontvangen. Daarin staat een link naar de webinar. Neem anders even telefonisch contact op met FNRS dan sturen wij deze zsm na.