Activiteit

Inspiratiebijeenkomst Young Leaders Program

02 februari
2 februari 2021
13:00 tot 14:00
Bijeenkomst
Soort: Online
19 januari 2021 | 1 minuut lezen

Het KNHS Young Leaders Program (YLP) legt op een speelse manier de link tussen plezier en onderwijs, tussen vrije tijdsbesteding en het ontwikkelen van maatschappelijk waardevolle kwaliteiten. Nu in deze periode van lockdown en de pandemie is er vanuit de overheid ook meer oog voor jongeren en er wordt extra aandacht gegeven. Jongeren maken zich onder andere zorgen om de mentale weerbaarheid en het toekomstperspectief. Samen met  het KNHS Young Leaders Program kunt u daar een bijdrage in leveren.

Wat is het KNHS Young Leaders Program?

Het programma bestaat uit vier niveaus (helpen, uitvoeren, organiseren en besturen). Binnen deze niveaus gaan de Young Leaders aan de slag met diverse onderwerpen, rondom het paard en de activiteiten op en rondom het bedrijf. Dit alles in een speciaal ontwikkeld programma wat naast de reguliere paardrijlessen als extra kan worden aangeboden.

Tijdens het programma is er begeleiding en ondersteuning nodig. Daar is een speciale dagopleiding voor, van de KNHS en NOC*NSF. Minstens twee personen van het startende Young Leaders Program bedrijf of vereniging volgen deze opleiding. De eerstvolgende online editie zal plaatsvinden op 7 maart 2021.

Wilt u ook het KNHS Young Leaders Program starten op uw bedrijf?

Op dinsdag 2 februari is er speciaal voor geïnteresseerde, nog niet YLP-bedrijven, een inspiratiesessie van 13.00-14.00 uur. Tijdens deze online sessie krijg je meer informatie over YLP, komt er een bestaand YLP-bedrijf aan het woord en kan u vragen stellen. Meld uw bedrijf aan via een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl.  

Het Young Leaders Program is voor KNHS/FNRS-leden en wordt daarom alleen aangeboden op KNHS-verenigingen en FNRS-ruitersportcentra.

Meer informatie op de website van de KNHS.

Lid worden?FNRS-bedrijvenWebshop