Medewerkers

Haike Blaauw

Directeur
Directeur van de FNRS sinds september 2015. Heeft een achtergrond in de hotelbranche en rijdt ook al zijn hele leven paard. Is tijdens Prinsjesdag actief bij het Cavalerie Ere-Escorte. Namens FNRS is Haike bestuurlid bij Stichting Veilige Paardensport (SVP), Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS) en European Horsenetwork (EHN).

Haike is bereikbaar via: h.blaauw@fnrs.nl of 0630909918

Robert van Almkerk

Coördinator Brancheontwikkeling
Sinds mei 2015 Coördinator Brancheontwikkeling. Werkte hiervoor bij BOVAG en is op paardrijles gegaan toen hij bij de FNRS kwam werken. Dagelijks bezig met het versterken van het merk FNRS en de ontwikkeling van de sector.

Robert is bereikbaar via: r.van.almkerk@fnrs.nl of 0622934796

Anita van Dronkelaar

Financiën
Anita is sinds 2003 een vertrouwd gezicht bij de FNRS. Op maandag en vrijdag is zij aanwezig om de financiën van de FNRS in goede banen te leiden. Staat altijd voor iedereen klaar en kent veel ondernemers persoonlijk.

Anita is bereikbaar via a.van.dronkelaar@fnrs.nl of 0880224300

Jannie van den Brink

Ondernemersdesk
Zeg je FNRS, dan denk je aan Jannie. Sinds 2000 werkzaam op de Ondernemersdesk en altijd op de hoogte van wat er speelt. Regelt sterrenkeuringen en staat ondernemers bij met adviezen, tips en wijze raad. In haar vrije tijd is zij actief binnen de mensport.

Jannie is bereikbaar via: ondernemersdesk@fnrs.nl of 0880224300

Matthijs Huppelschoten

Ondernemersdesk
Na zijn opleiding bedrijfseconomie en zijn afstudeerstage bij de FNRS, is Matthijs in dienst gekomen bij ons. Hij rijdt paard sinds zijn 8e en is in zijn vrije tijd vaak op de manege te vinden. Is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers en werkt onderandere samen met de KNHS aan de organisatie van de zit- en springcompetitie.

Matthijs is bereikbaar via: ondernemersdesk@fnrs.nl of 0880224300

Suzanne Hoff

Ondernemersdesk
Niet alleen werkzaam op Ondernemersdesk, ook instructrice bij RSC Zeewolde. Achtergrond in commerciële economie en kan in haar werk haar paardenhobby combineren met haar studie. Ooit begonnen op marketing en communicatie, maar nu eerste aanspreekpunt voor ondernemers.

Suzanne is bereikbaar via: ondernemersdesk@fnrs.nl of 0880224300

Frederieke Verhaar

Coördinator Marketing & Communicatie
Als coördinator Marketing & Communicatie zorgt zij voor de strategie waarbij ze interessante content creërt en creatieve campagnes voor onze doelgroepen uitwerkt. Met een effectieve communicatiestrategie wil ze de juiste mensen raken en in beweging krijgen. Energie krijgt ze van de enorme diversiteit in haar functie. Samen werken en samen uitvoeren is voor haar bepalend voor succesvolle communicatie.

Frederieke is bereikbaar via: f.verhaar@fnrs.nl of 0653713471

Demi Uijtewaal

Marketing & Communicatie
Begonnen bij de Ondernemersdesk en inmiddels helemaal op haar plek op de afdeling marketing en communicatie. Schrijft teksten, maakt nieuwsbrieven en organiseert heel veel evenementen en workshops. Rijdt fanatiek dressuur met haar paarden.

Demi is bereikbaar via: d.uijtewaal@fnrs.nl of 0880224300

Swaen Brink

Accountmanager Noord-Nederland
Vertrouwd gezicht voor heel hippisch Nederland. Is accountmanager Noord-Nederland en weet iedereen te enthousiasmeren. Voorheen manege-eigenaresse, daarnaast gewaardeerd jurylid, instructeur en omroeper.

Swaen is bereikbaar via s.brink@fnrs.nl of 0619037810

Anita de Ruiter

Accountmanager Zuid-Nederland
Accountmanager Zuid-Nederland en eigenaresse van Dressuurstal de Ruiter. Heeft een achtergrond in de financiële wereld en combineert dat bij de FNRS met de paardensector.

Anita is bereikbaar via: a.de.ruiter@fnrs.nl of 0623083971

Patrick Marsman

Accountmanager Midden-Nederland
Accountmanager Midden-Nederland. Heeft een achtergrond in de hotellerie, maar heeft zijn opleiding in Deurne afgerond. Is van kinds af aan paardenliefhebber. Enthousiast en weet alles over commerciële kansen en financiën.

Patrick is bereikbaar via: p.marsman@fnrs.nl of 0653477341

Merel van Kooten

Accountmanager Zuidoost-Nederland
Werkte eerder op projectbasis voor de FNRS, onder andere bij de opzet van het ruiterbewijs en de springcompetitie. Is nu parttime accountmanager Zuidoost-Nederland. Verbindt mensen en ondernemingen en helpt graag bij bedrijfspositionering.

Merel is bereikbaar via: m.van.kooten@fnrs.nl of 0612437436
Lid worden?FNRS bedrijven