Medewerkers

Haike Blaauw

Directeur
Directeur van de FNRS sinds september 2015. Heeft een achtergrond in de hotelbranche en rijdt ook al zijn hele leven paard. Is tijdens Prinsjesdag actief bij het Cavalerie Ere-Escorte. Namens FNRS is Haike bestuurlid bij Stichting Veilige Paardensport (SVP), Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS) en European Horsenetwork (EHN).

Haike is bereikbaar via: h.blaauw@fnrs.nl of 06 30 90 99 18

Robert van Almkerk

Coördinator Brancheontwikkeling
Sinds mei 2015 Coördinator Brancheontwikkeling. Werkte hiervoor bij BOVAG en is op paardrijles gegaan toen hij bij de FNRS kwam werken. Dagelijks bezig met het versterken van het merk FNRS en de ontwikkeling van de sector.

Robert is bereikbaar via: r.van.almkerk@fnrs.nl of 06 22 93 47 96

Anita van Dronkelaar

Financiën
Anita is sinds 2003 een vertrouwd gezicht bij de FNRS. Op maandag en vrijdag is zij aanwezig om de financiën van de FNRS in goede banen te leiden. Staat altijd voor iedereen klaar en kent veel ondernemers persoonlijk.

Anita is bereikbaar via: a.van.dronkelaar@fnrs.nl of 088 02 24 300

Jannie van den Brink

Ondernemersdesk
Zeg je FNRS, dan denk je aan Jannie. Sinds 2000 werkzaam op de Ondernemersdesk en altijd op de hoogte van wat er speelt. Regelt sterrenkeuringen en staat ondernemers bij met adviezen, tips en wijze raad. In haar vrije tijd is zij actief binnen de mensport.

Jannie is bereikbaar via: ondernemersdesk@fnrs.nl of 088 02 24 300.

Matthijs Huppelschoten

Ondernemersdesk
Na zijn opleiding bedrijfseconomie en zijn afstudeerstage bij de FNRS, is Matthijs in dienst gekomen bij ons. Hij rijdt paard sinds zijn 8e en is in zijn vrije tijd vaak op de manege te vinden. Is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers en werkt onder andere samen met de KNHS aan de organisatie van de zit- en springcompetitie.

Matthijs is bereikbaar via: ondernemersdesk@fnrs.nl of 088 02 24 300

Suzanne Hoff

Ondernemersdesk
Niet alleen werkzaam op Ondernemersdesk, ook instructrice bij RSC Zeewolde. Achtergrond in commerciële economie en kan in haar werk haar paardenhobby combineren met haar studie. Ooit begonnen op marketing en communicatie, maar nu eerste aanspreekpunt voor ondernemers.

Suzanne is bereikbaar via: ondernemersdesk@fnrs.nl of 088 02 24 300.

Frederieke Verhaar

Coördinator Marketing & Communicatie
Als coördinator Marketing & Communicatie zorgt zij voor de strategie waarbij ze interessante content creëert en creatieve campagnes voor onze doelgroepen uitwerkt. Met een effectieve communicatiestrategie wil ze de juiste mensen raken en in beweging krijgen. Energie krijgt ze van de enorme diversiteit in haar functie. Samen werken en samen uitvoeren is voor haar bepalend voor succesvolle communicatie.

Frederieke is bereikbaar via: f.verhaar@fnrs.nl of 06 53 71 34 71

Demi Uijtewaal

Marketing & Communicatie
Begonnen bij de Ondernemersdesk en inmiddels helemaal op haar plek op de afdeling marketing en communicatie. Schrijft teksten, maakt nieuwsbrieven en organiseert veel evenementen en workshops. Rijdt fanatiek dressuur met haar paarden.

Demi is bereikbaar via: d.uijtewaal@fnrs.nl of 088 02 24 300

Iris Pinkster

Marketing & Communicatie
Iris is sinds december 2020 werkzaam bij de FNRS. Iris is actief in de hippische sector als paardengebitsverzorger en bit-fitter. Twee jaar geleden heeft ze besloten zich meer te gaan richten op social media en influencer marketing. "Omdat ik jaren actief ben geweest op verschillende vlakken van de hippische wereld, leek de vacature bij de FNRS een perfecte match. Ik voel me echt op mijn plek bij de FNRS."

Iris is bereikbaar via: i.pinkster@fnrs.nl of 088 02 24 300

Swaen Brink

Accountmanager Noord-Nederland
Vertrouwd gezicht voor heel hippisch Nederland. Is accountmanager Noord-Nederland en weet iedereen te enthousiasmeren. Voorheen manege-eigenaresse, daarnaast gewaardeerd jurylid, instructrice en omroepster.

Swaen is bereikbaar via: s.brink@fnrs.nl of 06 19 03 78 10

Anita de Ruiter

Accountmanager Zuid-Nederland
Accountmanager Zuid-Nederland en eigenaresse van Dressuurstal de Ruiter. Heeft een achtergrond in de financiële wereld en combineert dat bij de FNRS met de paardensector.

Anita is bereikbaar via: a.de.ruiter@fnrs.nl of 06 23 08 39 71

Patrick Marsman

Accountmanager Midden-Nederland
Accountmanager Midden-Nederland. Heeft een achtergrond in de hotellerie, maar heeft zijn opleiding in Deurne afgerond. Is van kinds af aan paardenliefhebber. Enthousiast en weet alles over commerciële kansen en financiën.

Patrick is bereikbaar via: p.marsman@fnrs.nl of 06 53 47 73 41

Merel van Kooten

Accountmanager Zuidoost-Nederland
Werkte eerder op projectbasis voor de FNRS, onder andere bij de opzet van het ruiterbewijs en de springcompetitie. Is nu parttime accountmanager Zuidoost-Nederland. Verbindt mensen en ondernemingen en helpt graag bij bedrijfspositionering.

Merel is bereikbaar via: m.van.kooten@fnrs.nl of 06 12 43 74 36
Lid worden?FNRS-bedrijven