Stageplek FNRS Ondernemersdesk

De FNRS, de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra, is per maart 2022 op zoek naar een stagiair ter ondersteuning van de Ondernemersdesk. Wij zoeken een enthousiaste student met gevoel voor het ondernemerschap. Help jij graag ondernemers en vind je het leuk om met ondernemersvragen aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Jij wordt onderdeel van de afdeling Ondernemersdesk en zal in diverse taken gaan ondersteunen, begeleiden en uitvoeren. Je krijgt bij de FNRS de kans om in een korte tijd veel ervaring op te doen in de paardensector en een bijdrage te leveren aan het succes van onze vereniging. Het betreft een meewerkstage waarin je rapporteert aan, en wordt ondersteund door de coördinator brancheontwikkeling. Als stagiaire Ondernemersdesk ondersteun je ons op verschillende vlakken:

  • ‪Je beantwoordt vragen van ondernemers via de telefoon en e-mail
  • ‪Je organiseert (online)bijeenkomsten voor ondernemers
  • ‪Je denkt mee over nieuwe producten of diensten die voor ondernemers een meerwaarde kunnen zijn
  • ‪Je ondersteunt accountmanagers in hun taken.

Wat vragen wij van jou?

Je bent gemotiveerd, werkt gestructureerd en weet prioriteiten te stellen. Als persoon ben jij enthousiast, sociaal en kan je zelfstandig projecten op pakken. Je bent studerende in een studierichting (HBO) met duidelijk connectie naar het ondernemerschap maar ook opleidingen uit de hippische sector, commerciële economie komen in aanmerking. Je hebt in ieder geval passie voor ondernemen.

We zien op jouw cv graag dat jij:

  • Een HBO-opleiding volgt met duidelijke connectie ondernemerschap;
  • Op zoek bent naar een meewerkstage (geen afstudeerstage);
  • ‪Een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal;

Wat bieden wij jou?

Je komt in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan. Standplaats is Ermelo. Je moet over eigen vervoer beschikken, ons kantoor is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Gezien de huidige coronamaatregelen werken wij deels vanuit huis. Je ontvangt van ons een stagevergoeding.

Geïnteresseerd?

Zin om aan de slag te gaan en ben je van mening dat jij bij ons past? Stuur je cv en motivatie dan naar robert@fnrs.nl. Neem voor meer informatie over deze stage contact op met Robert van Almkerk, coordinator brancheontwikkeling via 06 22 934 796 of robert@fnrs.nl.

Lid worden?FNRS-bedrijven