Vacature medewerker marketing & communicatie (32-38 uur)

FNRS is per direct op zoek naar een medewerker marketing & communicatie. Kom jij ons team versterken? We kijken uit naar je reactie!

FNRS is per direct op zoek naar een medewerker marketing & communicatie. Kom jij ons team versterken? We kijken uit naar je reactie!

Iets voor jou?

Heb jij passie voor de creatie van aantrekkelijke en heldere content? Ben jij een young professional die onze (online) content strategie verder brengt? Weet jij alles van online, social media en heb je een vlotte pen? Spreekt de hippische sector jou aan en ben je op zoek naar een functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en mee gaat bouwen aan de toekomst van de hippische sector? Dan gaan we graag met je in gesprek over de functie van:

Junior allround medewerker communicatie (32-38 uur)

Wat ga je doen?

Je werkt samen in een klein team aan diverse campagnes en drukt jouw stempel met name op de online communicatie en social media. Of het nu een nieuwsbrief, campagne of informatie via onze website of social kanalen is, jij zorgt voor pakkende en passende content waar hippische ondernemers zich door aangesproken voelen!

Vanuit de communicatieplannen en projecten heb je contact met diverse externe partijen en bewaak je de planning. Ook ondersteun je in de organisatie van evenementen en gebruik je je creativiteit bij de ontwikkeling van nieuwe uitingen en promotiemiddelen. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden voor diverse communicatieprojecten. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in jouw rol; we dagen je uit om met creatieve ideeën voor verbetering te komen zodat we onze marketingactiviteiten nog verder kunnen professionaliseren. 

 • Je beheert onze website en social mediakanalen;
 • Je optimaliseert onze online en offline communicatie;
 • Je ondersteunt met opstellen, bewaken en uitvoeren van de contentkalender;
 • Je creëert creatieve content voor online en offline kanalen;
 • Je schrijft pakkende teksten die SEO-proof zijn;
 • Je vergroot de zichtbaarheid van de FNRS in de hippische wereld en daarbuiten.

Wie zoeken wij?

Je vindt het leuk om beleid en strategie om te zetten naar concrete communicatiedoelen en zet graag je schouders eronder als het gaat om de uitvoering hiervan. Je legt makkelijk verbinding met onze leden en vraagt door zodat je goed weet hoe de boodschap gebracht moet worden. Je durft initiatief te nemen en bent enthousiast en gedreven om binnen ons team je eigen bijdrage te leveren. Je stelt vragen wanneer je er niet uit komt en maakt makkelijk contact met je collega’s, onze leden en partners. Je bent gemotiveerd, werkt gestructureerd en weet prioriteiten te stellen. Je bent enthousiast, creatief, sociaal, analytisch en kan zelfstandig aan projecten werken.

Jouw studierichting en werkervaring hebben een duidelijk connectie met marketing en/of communicatie maar ook een andere opleiding of werkervaring in de hippische sector, commerciële economie of journalistiek sluiten we natuurlijk niet uit. Je hebt, bij voorkeur, al een beetje werkervaring opgedaan in het creëren van content en het schrijven van teksten. Je hebt interesse voor social media, SEO, webmanagement, CRM en Google Analytics. Het zou fijn zijn als je ook ervaring hebt met design (Indesign, Photoshop) en videobewerking. Je communiceert helder en kan goed plannen en prioriteiten stellen. Je hebt in ieder geval passie voor communicatie, ondernemen en paarden.

Beschikbaarheid?

Je bent tenminste 32 uur per week beschikbaar. Je beschikt over eigen vervoer omdat ons kantoor op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo nauwelijks bereikbaar is met het openbaar vervoer. 

‪Wat kan je verwachten?

 • Een veelzijdige rol waarin je alle facetten van het communicatievak tegenkomt.
 • Je ontvangt een passend salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Salarisindicatie 2.000 – 2.500 euro op fulltimebasis.
 • Je start met een jaarcontract, met de intentie om voor de lange termijn met elkaar samen te werken.
 • Je werkt volgens de cao sport, daarbij kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering en word je opgenomen in onze pensioenregeling.
 • Je komt te werken in een klein, enthousiast en gedreven team in een dynamische markt.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.
 • Een fijne werkplek bij het gezelligste verenigingskantoor van Nederland (in verband met de huidige maatregelen werken wij voorlopig gedeeltelijk thuis).

Wie zijn wij?

De FNRS is de branchevereniging voor professionele hippische ondernemers. De FNRS behartigt de belangen van ondernemers richting externe partijen, biedt individuele diensten aan leden en werkt aan de ontwikkeling van de branche. Centrale thema's zijn kwaliteit, veiligheid en welzijn. Ondernemer, klant, en paard staan daarbij centraal.

Onze medewerkers geven elke dag het uiterste om de flexibele, betrouwbare en professionele partner voor onze leden te zijn. Daar krijgen we energie van! Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega’s:

Maak kennis met het FNRS-team

Geïnteresseerd of ken je iemand?

Zin om aan de slag te gaan en ben je van mening dat jij bij ons past? Reageer dan via onderstaande knop. Een assessment en persoonlijkheidstest maken deel uit van de procedure.

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Frederieke Verhaar, manager marketing & communicatie via 06 53 71 34 71 of f.verhaar@fnrs.nl.

 

Solliciteer!

Lid worden?FNRS-bedrijven