Vacature medewerker marketing & communicatie (16-24 uur)

FNRS is per direct op zoek naar een medewerker marketing & communicatie. Kom jij ons team versterken? We kijken uit naar je reactie!

FNRS is per direct op zoek naar een medewerker marketing & communicatie. Kom jij ons team versterken? We kijken uit naar je reactie!

Iets voor jou?

Heb jij passie voor de creatie van aantrekkelijke en heldere content? Én ben jij een kei in het managen van projecten en organiseren van bijeenkomsten? Ben jij die (young) professional die onze online content strategie verder brengt? Spreekt de hippische sector jou aan en ben je op zoek naar een functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en mee gaat bouwen aan de toekomst van de hippische sector? Dan gaan we graag met je in gesprek over de functie van:

Allround medewerker communicatie (16-24 uur)

Wie zijn wij?

De FNRS is de branchevereniging voor professionele hippische ondernemers. De FNRS behartigt de belangen van ondernemers richting externe partijen, biedt individuele diensten aan leden en werkt aan de ontwikkeling van de hippische branche. Centrale thema's zijn kwaliteit, veiligheid en welzijn. Ondernemer, klant, en paard staan daarbij centraal.

Onze medewerkers geven elke dag het uiterste om de flexibele, betrouwbare en professionele partner voor onze leden te zijn. Daar krijgen we energie van! Maak alvast kennis met jouw nieuwe collega’s op: www.fnrs.nl/over-fnrs/het-team

Wat ga je doen?

Je werkt samen in een klein team aan diverse projecten en drukt jouw stempel met name op online content creatie en de organisatie van evenementen. Of dit nu een praktijkverhaal, video, informatief artikel of een uitnodiging voor Horse Event is: jij zorgt voor pakkende en passende content waar hippische ondernemers zich door aangesproken voelen!

Je trekt de kar bij de organisatie van evenementen en gebruikt je creativiteit bij de ontwikkeling van nieuwe uitingen en promotiemiddelen. Je schrijft SEO-proof teksten geschikt voor onze website. Je hebt contact met diverse externe partijen en bewaakt de projectplanning. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in jouw rol; we dagen je uit om met creatieve ideeën voor verbetering te komen zodat we onze marketingactiviteiten nog verder kunnen professionaliseren. 

 • Je beheert en creëert content voor onze online en offline kanalen;
 • Je ondersteunt met opstellen, bewaken en uitvoeren van de contentkalender;
 • Je schrijft pakkende teksten die SEO-proof zijn;
 • Je organiseert passende bijeenkomsten en evenementen voor hippische ondernemers;
 • Je vergroot de zichtbaarheid van de FNRS in de hippische wereld en daarbuiten.

Wie zoeken wij?

Je vindt het leuk om beleid en strategie om te zetten naar concrete communicatiedoelen en zet graag je schouders eronder als het gaat om de uitvoering hiervan. Je legt makkelijk verbinding met onze leden en vraagt door zodat je goed weet hoe de boodschap gebracht moet worden. Je durft initiatief te nemen en bent enthousiast en gedreven om binnen ons team je eigen bijdrage te leveren. Je stel vragen wanneer je er niet uit komt en maakt makkelijk contact met je collega’s, onze leden en partners. Je bent gemotiveerd, werkt gestructureerd en weet prioriteiten te stellen. Je bent enthousiast, creatief, sociaal, analytisch en kan zelfstandig aan projecten werken.

Jouw studierichting en werkervaring hebben een duidelijk connectie met marketing en/of communicatie maar ook een andere opleiding of werkervaring in de hippische sector, commerciële economie of journalistiek sluiten we natuurlijk niet uit. Je hebt, bij voorkeur, al een beetje werkervaring opgedaan in het creëren van online content en het schrijven van teksten. Je hebt een natuurlijk organisatietalent. Je communiceert helder en kan goed plannen en prioriteiten stellen. Je hebt in ieder geval passie voor communicatie, ondernemen en paarden.

Beschikbaarheid?

Je bent 16-24 uur per week beschikbaar. Je beschikt over eigen vervoer omdat ons kantoor op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo nauwelijks bereikbaar is met het openbaar vervoer. 

‪Wat kan je verwachten?

 • Een veelzijdige rol waarin je alle facetten van het communicatievak tegenkomt. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
 • Een passend salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Salarisindicatie 2.500 euro (op basis van fulltime) met 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering;
 • Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je werkt volgens de cao sport, daarbij kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering en word je opgenomen in onze pensioenregeling;
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van marketing en/of communicatie gerelateerde cursussen;
 • Je komt te werken in een klein, enthousiast en gedreven team in een dynamische markt;
 • Een fijne werkplek bij het gezelligste verenigingskantoor van Nederland en mogelijkheden om flexibel (thuis) te werken.

Geïnteresseerd of ken je iemand?

Zin om bij ons aan de slag te gaan? Reageer dan vóór 25 september 2022 via de button/het sollicitatieformulier op onze website. Een assessment en persoonlijkheidstest maken deel uit van de procedure.

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Frederieke Verhaar, manager marketing & communicatie via 06 53 71 34 71 of frederieke@fnrs.nl.

 

Solliciteer!