Vacature Projectmedewerker Ondernemersdesk (32 uur)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega ter versterking van de afdeling Ondernemersdesk. Wij zoeken een ervaren projectmedewerker met adviesvaardigheden die gevoel heeft voor ondernemerschap. Deze vaardigheden komen samen in de functie van:

 

Projectmedewerker Ondernemersdesk (32 uur)

 

Wat ga je doen?

Als Projectmedewerker Ondernemersdesk word je ingezet op projecten van de FNRS. Daarnaast ben je samen met twee collega’s van de afdeling en drie accountmanagers verantwoordelijk voor de advisering aan onze leden. Je beantwoordt vragen van leden via telefoon en mail, initieert ledenbijeenkomsten en workshops. Met jouw inzet weet je de hippische ondernemer echt verder te helpen. Daarbij maak je gebruik van je eigen ervaring in de gesprekken, goede voorbeelden die je bij leden hebt gezien en gehoord en de concrete producten en diensten van de FNRS. Uiteraard communiceer je actief met je collega’s over wat er speelt in de sector en initieer en ontwikkel je samen nieuwe producten of diensten voor onze leden. We dagen je uit om met ideeën voor verbetering te komen zodat wij onze dienstverlening verder kunnen professionaliseren.

Je rapporteert aan de coördinator brancheontwikkeling.

Wat vinden wij belangrijk?

Voor deze functie vragen we een kandidaat functionerend op minimaal Hbo-niveau met bijvoorbeeld een bedrijfskundige en/of financiële achtergrond. Belangrijk is dat je energie krijgt van het werken voor (hippische) ondernemers en je begrijpt voor welke uitdagingen zij staan.

In gesprekken met ondernemers spreek je hun taal en geef je inzicht in bedrijfskundige aspecten. De onderwerpen waar de Ondernemersdesk mee te maken heeft zijn bijvoorbeeld bedrijfsovernames, het starten van een onderneming, juridische vragen of vragen op het gebied van milieu. Je moet daarom goed kunnen luisteren en doorvragen. In je antwoorden kun je duidelijk adviseren, maar weet je ook te enthousiasmeren. Geduld en overtuiging zijn belangrijke persoonlijkheidskenmerken.

De projecten die FNRS initieert komen voort uit de gesprekken met de ondernemers en worden voorgesteld in de bestuursvergaderingen. De projectmedewerker Ondernemersdesk krijgt een aantal van deze projecten toebedeeld.

Affiniteit met het hippisch bedrijf is een pré maar niet noodzakelijk.

Wie zoeken wij?

Je bent gemotiveerd, werkt gestructureerd en weet prioriteiten te stellen. Als persoon ben jij enthousiast, sociaal, analytisch en kan je zelfstandig projecten oppakken en afronden. Jouw studierichting en werkervaring hebben een duidelijk connectie met bedrijfskunde en/of ondernemerschap maar ook een andere opleiding of werkervaring in de hippische sector of commerciële economie sluiten we natuurlijk niet uit. Je hebt al een aantal jaren werkervaring opgedaan, bij voorkeur bij een dienstverlenende organisatie. Uiteraard kun je ook goed overweg met MS Office programma’s. Je communiceert helder en kan goed plannen en prioriteiten stellen. Je hebt in ieder geval passie voor ondernemerschap.

De functie is voor 32 uur per week, eventuele andere uren zijn bespreekbaar. Je beschikt over eigen vervoer omdat ons kantoor op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo nauwelijks bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Kortom:

  • Een HBO werk- en denkniveau;
  • Adviesvaardigheden;
  • Projectmatig kunnen werken;
  • Kennis over bedrijfsvoering en ondernemerschap;
  • Kunnen werken met MS Office;
  • Enthousiast en geduldig;
  • Affiniteit met het hippisch bedrijf is een pré

 

Wie zijn wij?

De FNRS is de branchevereniging voor professionele hippische ondernemers. De FNRS behartigt de belangen van ondernemers richting externe partijen, biedt individuele diensten aan leden en werkt aan de ontwikkeling van de branche. Centrale thema's zijn kwaliteit, veiligheid en welzijn. Klant, paard en ondernemer staan daarbij centraal.

Onze medewerkers geven elke dag het uiterste om de flexibele, betrouwbare en professionele partner voor onze leden te zijn. Daar krijgen we energie van!

Ons aanbod

Een uitdagende baan in een interessante organisatie, waarbij de gezamenlijke drive is om hippische bedrijven in Nederland en de eigen organisatie verder te versterken. Een zeer afwisselende functie, waarbinnen je de mogelijkheid krijgt om in meerdere rollen jouw talenten, kennis en ervaring in te zetten. We bieden in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Bij goed functioneren is er zicht op een vaste aanstelling. Je ontvangt een passend salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je werkt volgens de cao-sport, daarbij kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling.

Je komt te werken in een klein, enthousiast en gedreven team in een dynamische markt.

Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.

Reactie of meer informatie?

Zin om aan de slag te gaan en ben je van mening dat jij bij ons past? Reageer dan vóór 15 oktober via onderstaande formulier.

Solliciteer direct

Heb je vragen over deze functie neem dan contact op met Robert van Almkerk, coördinator brancheontwikkeling, op telefoonnummer 06-22934796 of r.van.almkerk@fnrs.nl

Lid worden?FNRS-bedrijven