Langelaar Klinkhamer Advocaten

Langelaar Klinkhamer Advocaten focust zich onder andere specifiek op de hippische branche en kent daardoor de wereld waarin u opereert en heeft dus alle benodigde kennis in huis om optimaal juridisch maatwerk te kunnen leveren. Als professional in de hippische branche weet u als geen ander dat de paardenwereld zijn eigen gebruiken en jargon kent. Als u in aanraking komt met juridische kwesties op dit gebied dan heeft u dus graag een advocaat die dit begrijpt. Vaak gaat het om grote financiële belangen. Juridische bijstand van een ervaren advocaat die beschikt over de vereiste specialistische kennis is dan zeker geen overbodige luxe.

Langelaar Klinkhamer Advocaten heeft met Wibe Reddingius zo’n advocaat in huis. Reddingius: “Ik volg de paardensport op de voet en weet wat er komt kijken bij hippische ondernemers, de aan- of verkoop van een paard, gedeeld eigendom, sponsoring etc. Ik combineer mijn kennis van de paardenwereld met mijn specifieke juridische expertise en jarenlange ervaring als advocaat. Zo kan ik u op adequate wijze adviseren en – waar nodig – voor u procederen.”

Wilt u ook op juridisch gebied stevig in het zadel zitten? Bij Langelaar Klinkhamer Advocaten kunt u terecht met al uw juridische hippische kwesties, waaronder:

  • opstellen en beoordelen van overeenkomsten en algemene voorwaarden
  • aan- en verkoop van een paard
  • stalling en vervoer
  • exploitatie van hippische ondernemingen
  • tuchtrechtelijke kwesties

Langelaar Klinkhamer Advocaten biedt alle FNRS-leden advocatuurlijke bijstand met aanzienlijke kortingen op de gebruikelijke standaard markttarieven. FNRS-leden kunnen daarnaast kosteloos gebruik maken van een eerstelijns juridische helpdesk via 31 (0)10 411 4146 Het eerste half uur is gratis.

Vul hier uw lidnummer van de FNRS in.
* verplicht veld