Het FNRS-bestuur

Ledenraad en bestuur

Onze ledenraad bestaat uit in totaal 19 gepassioneerde hippische ondernemers. Zij komen minimaal 4 keer per jaar samen om te vergaderen en te brainstormen over de FNRS en de gehele hippische sector. Benieuwd welke ondernemers uit uw regio zich sterk maken voor de sector? U vindt hiernaast een overzicht van alle ledenraadsleden.

Het bestuur van de FNRS is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid en legt minstens een keer per jaar verantwoording af aan de leden, die vertegenwoordigd worden door de ledenraad. De voorzitter van het bestuur is belast met de leiding van de ledenraadsvergaderingen. Besluiten worden in meerderheid van stemmen genomen, waarbij de voorzitter geen stemrecht heeft. Wij stellen het bestuur graag kort aan u voor.

Constans Manganas – voorzitter

Constans is eigenaresse van Stal Panta Rhei in Waverveen. Daarnaast runt Constans een hapotomie praktijk. Namens FNRS heeft zij een zetel in de Sectorraad Paarden en is bestuurslid bij het Keurmerk Paard & Welzijn (KPW)

Vincent Valk – penningmeester

Als eigenaar van een van de oudste en bekendste maneges van Nederland weet Vincent als geen ander wat er komt kijken bij het runnen van een paardenbedrijf. Vincent is tevens bestuurslid bij de de Stichting Veilige Paardensport.

Henk Berghuis – bestuurslid

In het dagelijks leven is Henk, samen met zijn vrouw Christel, de eigenaar van Manege de Fruithof in Heteren.

Rianne Sibma – bestuurslid

Rianne is mede-eigenaresse van Stal Sibma, manege, trainings- en handelsstal in Rottum. Op haar eigen bedrijf houden ze zich naast de manegeactiviteiten bezig met het fokken en trainen van Friezen paarden.

Arno Julsing - bestuurslid

Na een jarenlange loopbaan bij de Amsterdamse politie, onder andere als Chef Bereden Politie en Hondengeleiders, heeft Arno zowel veel management- als paardenervaring. Deze ervaring komt goed van pas als FNRS-bestuurslid.

Lid worden?FNRS bedrijven