Lid werft lid

Word lid van de FNRS

Als hippisch ondernemer bent u van alle markten thuis: ondernemen, paardenverzorging, lesgeven, marketing, horeca, personeelsbeleid, financiën. Daar kunt u soms wel wat hulp bij gebruiken. De FNRS biedt die hulp aan ruim 400 hippisch ondernemers door het hele land. We adviseren, inspireren, ondersteunen en verbinden ondernemers in de paardensector. Ben u ook een professional in de hippische sector? Dan bent u van harte welkom om zich aan te sluiten.

Bent u geinspireerd door een andere ondernemer om kennis te maken met de FNRS? Lees op deze pagina meer over de voordelen van het lidmaatschap. Vul onderstaand formulier in om meer informatie over wat de FNRS voor u kan betekenen en de mogelijkheden voor een lidmaatschap te ontvangen. 


Vul het formulier in


Actievoorwaarden lid werft lid

Deze actie wordt uitgeschreven door de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra gevestigd in Ermelo. Op deze actie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing. 

  1. Deelname aan deze actie is gratis. 
  2. Deze actie loopt tot en met 31 december 2020. 
  3. Er mogen onbeperkt nieuwe leden aangedragen worden. 
  4. Om in aanmerking te komen voor de tegoedbon voor een hotelovernachting:
    • U bent lid bij de FNRS of;
    • U wordt lid en schrijft zich in bij de FNRS en voldoet vóór 31 december 2020 aan de minimale eisen voor het FNRS-lidmaatschap.
  5. Het lid en het nieuwe lid ontvangen beiden een voucher voor een hotelovernachting inclusief ontbijt voor 2 personen en 2 paarden. Op deze voucher zijn de algemene voorwaarden van Hotel Van der Valk de Cantharel in Apeldoorn van toepassing. 
  6. Vouchers zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. 

Voor vragen rondom deze actie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie via 088 - 02 24 300 of communicatie@fnrs.nl. 

Lid worden?FNRS bedrijven