Stichting Ondernemersklankbord

Als hippische ondernemer moet u voortdurend keuzes maken. Daar zou u misschien best advies bij kunnen gebruiken van een ervaren ondernemer. Daarom is de FNRS de samenwerking aangegaan met Stichting Ondernemersklankbord. De adviseurs van Ondernemersklankbord hebben hun sporen als ondernemer verdiend en fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner.

Of het nu om een bedrijfsplan, marketing, bankzaken of ontwikkeling van bedrijf of diensten gaat, de adviseurs van Ondernemersklankbord helpen u en zorgen voor optimale begeleiding. Zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten. Want u bent en blijft degene die beslist. De adviseurs van Ondernemersklankbord zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en kennen als geen ander het klappen van de zweep van het ondernemerschap.

Ook hippische ondernemers moeten op de kleintjes letten. Daar houdt Ondernemersklankbord volop rekening mee. De adviseurs van Ondernemersklankbord stellen vrijwillig hun expertise aan u als ondernemer ter beschikking. Ondernemersklankbord is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Het enige wat zij vragen is een donatie van € 150,-. Daarvoor kunt u zes maanden lang met een adviseur klankborden!

Vul hier uw lidnummer van de FNRS in.
* verplicht veld