Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.
Dienstverlening: advies en ondersteuning

Naast de ondersteuning door brancheontwikkeling en belangenbehartiging helpt de FNRS u ook op weg met een uitgebreide dienstverlening. Van gestandaardiseerde contracten tot collectieve voordelen en commerciële ondersteuning. De FNRS ondersteunt u in allerlei zaken rondom de bedrijfsvoering zoals bedrijfsadvies, communicatie en promotie, financien en personeel.

manege-2.png
1
Arbo en RI&E

Gezond en veilig werken begint met het opstellen van een risico-inventarisatie. Elk bedrijf is verplicht een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) op te stellen. De FNRS helpt u op weg.

1
Bedrijfsadvies

Een paardenbedrijf inrichten, hoe pak je dat aan? FNRS adviseert bij het maken van een bedrijfsplan, bij de overname van bedrijven en op het gebied van veiligheid en kwaliteit. 

1
Commercie en communicatie

De FNRS ondersteunt u in de communicatie met uw klanten  promoot de FNRS haar leden in de media en op evenementen. U kunt meedoen met collectieve campagnes en gebruik maken van te personaliseren promotiematerialen.

1
Contracten en overeenkomsten

FNRS Leden kunnen gratis gebruikmaken van gestandaardiseerde overeenkomsten en contracten voor klanten en personeel. Dat scheelt u kostbare tijd en geld en u weet zeker dat u uw zaken goed geregeld hebt.

1
Financiën

Voor ondernemers is het behalen van rendement van groot belang. Om dit te realiseren geeft de FNRS persoonlijk advies en hebben we partneroverenkomsten met experts op het gebied van financiën.  

1
Paardenhandel en transport

Bij het verkopen en het transporteren en exporteren van paarden komt veel kijken. De FNRS voorziet u altijd van de meest actuele informatie, zonder dat u daar zelf naar om hoeft te kijken

1
Personeel

Geen goed bedrijf zonder goed personeel! Hiervoor zijn heldere arbeidsvoorwaarden onmisbaar. De FNRS voorziet u graag van advies. FNRS-ondernemers maken gratis gebruik van de hippische banenmarkt, waar u gemakkelijk uw vacatures plaatst.

1
Ruimtelijke ordening

De FNRS ondersteunt u wanneer u vragen hebt op het gebied van ruimtelijke ordening. U kunt hierbij denken aan veranderende milieu-eisen, nota's over het gebruik van schuilstallen en bijvoorbeeld mestwetgeving. De FNRS heeft het voor u uitgezocht.


1
Webshop

Bestel hier uw boeken en promotiematerialen en download FNRS-logo's. Er kan gratis gebruik gemaakt worden van promotiemateriaal dat gedeeltelijk aan te passen is aan de wensen per bedrijf.