Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.
1
Advies en ondersteuning

Om het u gemakkelijk te maken vindt u onder advies en ondersteuning alle informatie terug die te maken heeft met uw bedrijfvoering:
Informatie over bedijfsplannen,  communicatie en commercie, alle standaard documenten zoals contracten en overeenkomsten, maar ook over financien (BTW) en personeel.  

1
Collectieve voordelen & partners

FNRS-leden ontvangen flinke kortingen op diverse producten en diensten. Zo is er een collectieve verzekering die u vaak honderden euro's bespaart, korting voor FNRS-leden voor muziekrechten aan Buma/Stemra en SENA.
Daarnaast is er voordeel voor u op o.a. horeca-inkopen, afvalverwerking, fourage en boekhoud- en softwareprogramma's.

1
Ondernemersbijeenkomsten

Professioneel bezig zijn betekent voor u om over de grenzen van het eigen erf heen te kijken. Op de hoogte blijven van ontwikkelingen, kennis delen en leren van elkaar. De FNRS helpt u door diverse cursussen, bijeenkomsten en evenementen te organiseren.

1
Officials Opleiding & Bijeenkomst

Ook om juryleden en examinatoren op te leiden en bij te scholen geeft de KNHS cursussen en bijscholingen. 

1
Ruiterpaspoort en -opleidingen

Het Ruiterpaspoort is verplicht voor iedere ruiter op een FNRS-ruitersportcentrum. Ruiters kunnen hierdoor deelnemen aan opleidingen, kennismaken met de wedstrijdsport en profiteren van kortingen en acties. En dat is weer goed voor uw bedrijf.

Sinds de invoering van het ruiterpaspoort is de gemiddelde lidmaatschapsduur van manegeruiters met een jaar gestegen. 

1
Zit- en Springcompetitie

De FNRS is de grondlegger van verschillende competities, zoals de succesvolle FNRS Zitcompetitie by Harry's Horse en de FNRS Springcompetitie. De organisatie van deze competities is sinds 2016 in handen van de KNHS.

Voor alle carrouselteams die wedstrijden willen rijden organiseert de Verenigde Carrouselclubs Nederland (VCN) carrouselkampioenschappen.